Ga jij op zoek naar het onbekende?

Verkennen doe je wanneer je op zoek gaat naar het onbekende; nieuwe ervaringen, andere manieren van aanpak, maar ook wanneer je zoekt waar je eigen grenzen liggen…

Hoe hoger de score op Verkennen, hoe meer mensen nieuwsgierig zijn naar ongekende ervaringen. Ze worden geprikkeld door wat achter de horizont ligt en puren energie uit avontuurlijke uitdagingen. Ze willen kunnen experimenteren en zowel de mogelijkheden van hun omgeving als hun eigen limieten aftasten. Ze zien de wereld door een roze bril.

Job-opties; Functies waarin vernieuwend gewerkt mag worden of waarbij veel beweging komt kijken (vb technieker op de baan), avontuurlijke functies, media – creatieve – & artistieke functies, risico-beladen functies waarin je met lef carrière kan maken, verkoopfuncties waarbij je nieuwe klanten moet vinden, para-militair…. Kortom, best geen functies die je verplichten om in hetzelfde kantoor te zitten of aan dezelfde fabrieksband te werken of waar de taken erg repetitief zijn.

Hoe lager de score op Verkennen, hoe minder mensen zin hebben in avontuur en hoe meer ze tevreden zijn met de situatie zoals deze is. Ze zijn weinig gevoelig voor modetrends en zoeken niet naar kicks. Ze hebben niet steeds een uitdaging nodig om goed te presteren en staan een beetje argwanend tegenover verandering.

Job-opties; functies binnen standvastige (grotere) werkomgevingen, waar minder ruimte is voor onvoorziene omstandigheden en de spelregels niet om de haverklap veranderen, (binnen)functies die je niet verplichten om iedere dag je stoute schoenen aan te trekken.

Wat maakt jou gelukkig?

Contacteer ons!